MENIU

Dezvăluiri istorice de la un fost oficial al serviciilor secrete americane: SUA dețin nave extraterestre!

Statele Unite dețin vehicule de origine extraterestră. Este dezvăluirea șocantă făcută de un fost oficial al serviciilor secrete americane care s-a ocupat timp de 14 ani cu studiul fenomenelor stranii de pe cer. Acesta a părăsit Guvernul și face dezvăluiri istorice despre rapoartele care abia acum au început să fie luate în serios de Pentagon. 

Piloții militari vedeau tot timpul obiecte stranii, însă nu le raportau de teama șefilor, spune acesta. Elementele au fost capturate de Guvern, iar tehnologia descoperită nu pare să fie făcută de om. 

„Acestea sunt vehicule tehnice de origine non-umană, poți să le spui nave spațiale dacă vrei, probabil că nu este limbajul potrivit, dar nu glumesc. Este vorba de vehicule de origine exotică non-umană care fie au aterizat, fie s-au prăbușit.

–Avem nave spațiale de la o altă specie?

–Da, avem”, este declarația șocantă făcută de David Grusch, veteran și fost membru al Agenției de Inteligență Geospațială, în cadrul unui interviu.

Fostul oficial al serviciilor secrete americane care spune că Guvernul deține vehicule intacte și avariate care nu sunt făcute de om. Tehnologia dispozitivelor este străină, dă de înțeles fostul agent de informații, David Grusch.

„Cu siguranță nu suntem singuri. Absolut, datele arată clar și empiric că nu suntem singuri,” a mai adăugat fostul oficial american.

Grusch spune că a fost imediat marginalizat, iar apoi a părăsit Agenția de Informații Geospațiale pentru că șefii nu îi luau în serios rapoartele.

În 2017, apărea pe surse în presa americană că Pentagonul a început în secret un program OZN. Trei ani mai târziu, Pentagonul confirmă cu date și imagini raportate de armata americană.

Potrivit rapoartelor declasificate ale Pentagonului și ale CIA-ului, tot mai mulți piloți militari au sesizat în ultimii ani mai multe fenomene stranii cu obiecte zburătoare neidentificate.

„Nu știu dacă m-aș fi dus să declar pentru că pare foarte nebunesc când o spun” a declarat  Lt-comandant, Alex Dietrich, fost pilot al Marinei americane

Tot mai multe voci s-au făcut auzite în ultima perioadă pe tema prezenței extraterestre pe Pământ

„Uneori am văzut obiecte de 15 metri care pot zbura la viteze hipersonice și par să dispară în orbită sau să coboare de la altitudini uriașe de sute de mii de metri în aer.  Va fi împărtășit cu Congresul, cu siguranță, dar nu văd ca acest lucru să ajungă public prea curând” a spus Christopher Mellon, fost secretar adjunct al Apărării pentru Informații.

Sute de cazuri cu obiecte zburătoare misterioase au început să fie raportate și colectate de Pentagon după ce piloții au fost îndemnați să sesizeze orice fenomen suspect. 

Mai multe articole despre:
extraterestrii ozn sua servicii secrete