MENIU

Dezvăluiri incredibile despre apariția cancerului! Dr. Cezar: „Când nu accepți o anumită situație, celulele stomacului refuză digestia”

Un cunoscut doctor din România a dezvăluit factorii care duc la apariția cancerului! Doctor Cezar susține că dezechilibrul energetic la nivelul anumitor celule din anumite organe, este unul din principalele cauze. Mai exact, emoțiile resimțite afectează direct celulele stomacului care devin anormale și scapă de sub control. De asemenea, doctorul a vorbit și despre cum putem reduce dezvoltarea celulelor canceroase. 

Un medic român vine cu niște informații care pot arunca în aer tot ce se știa până în prezent despre teribila boală. Prezent în cadrul podcastului „Altceva”, Dr. Cezar a oferit o cu totul altă perspectivă asupra motivelor debutului bolii, și a prezentat o serie de posibile tratamente.

Medicul a explicat ce se întâmplă în organism, înainte ca o persoană să fie primească un astfel de diagnostic și spune că de vină este „dezechilibrul energetic la nivelul anumitor celule din anumite organe”.

„Celule noastre trebuie să producă energie pentru activitățile lor, să producă proteine. Avem două mecanisme de producere a energiei: prin oxidare, prin mecanismul aerob, mai ales la nivelul mitocondriilor, care sunt niște centrale energetice eficiente, și prin mecanismul anaerob, prin fermentare, un mecanism primitiv, care folosește bacteriile – cum fermentează mustul în butoi -, dar e un mecanism cu un randament mai mic de producere a energiei.

În momentul în care suprasolicităm anumite celule, din punct de vedere energetic, aceste mitocondrii ale noastre încep să se deterioreze, să se împuțineze, să fie distruse, capacitatea celulei de a produce energie, prin mecanismul aerob scade și atunci se mută mai mult către mecanismul anaerob, pe fermentație. Fermentația are nevoie de multă glucoză, în lipsa oxigenului, pentru a produce energie la randamentul mai mic, dar așa se descurcă o bună perioadă de timp”, a explicat invitatul lui Adrian Artene, citat de Gândul.

„Stomacul e cu digestia. Discutând cu persoane care au astfel de boli, (îmi spun – n.red.): «Nu digerăm o anumită situație», «Nu accept așa ceva, «Mie nu mi se poate întâmpla așa ceva», «Eu nu accept asta, eu sunt perfecționist». Când nu accepți o anumită situație, celule stomacului refuză digestia. Și atunci mănânci niște proteine, care nu mai sunt digerate bine, pentru că stomacul nu mai produce acid clorhidric. Acele proteine se deteriorează, apar inflamații, celule sunt hiper-utilizate, trebuie să muncească în plus, să se consume energie și la un moment dat nu mai fac față”, a continuat medicul.

Întregul podcast, unde medicul oferă o serie de sfaturi de sănătate, a fost postat pe pagina de YouTube „Altceva cu Adrian Artene”

 

Cezar Amititeloaie a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași în 2006. Este medic specialist cardiolog (2015), antreprenor, pasionat de nutriție, sport și psihologie, fondator al clubului de sănătate și sport Vivertine Iași.

Mai multe articole despre:
doctor medic cancer emotii oxidare pancreas ficat stomac