MENIU

Dezvăluiri INCENDIARE ale lui Prigoană despre Gâdea: cum l-a angajat la Realitatea TV

Mihai Gâdea

Putina lume si-ar putea imagina astazi, in anul 2014, ca in urma cu aproape un deceniu, Mihai Gadea batea la usa de la Realitatea TV si ii solicita lui Silviu Prigoana, patronul postului la vremea respectiva, sa ii dea o sansa sa patrunda in lumea televiziunii si sa apara pe sticla.

"Imi aduc aminte perfect de Gadea. A venit ca un popa adventist de sambata, propunandu-mi sa faca o emisiune religioasa. Mi-a zis ca el vrea sa vorbeasca despre venirea lui Isus pe pamant. I-am zis: Prietene, dar unde e stirea in chestia asta?! De 2000 de ani zice ca vine si nu a aparut. Pai, in televiziune nu merge treaba asa. Vino cu probe, cu imagini cu El pe pamant si mai stam de vorba. Aia e stirea, aia e noutatea. Gadea era un popa adventist. Unul care nu mananca deloc carne de porc si fumeaza pe sest cand nu-l vede nimeni", a povestit Silviu Prigoană.

"L-am angajat pe Gadea sa faca o emisiune. I-am facut un format cap-coada. Da, eu, asta cu picior de lemn l-am promovat si l-am ridicat. Dar nu-mi pare rau, asa am procedat cu mai multe persoane care astazi sunt celebre. Ca sa zic asa, daca Adrian Sarbu e tatucul televiziunilor comerciale, eu sunt parintele televiziunilor de nisa din Romania. Eu am lansat in tara asta televiziuni de sport, de meteo, de taraf, de stiri, de manele. Ce dorea poporul aia faceam si, credeti-ma, nu am trait degeaba pe pamantul asta", a conchis Silviu Prigoana, scrie wowbiz.ro.

Mai multe articole despre:
Mihai Gâdea