MENIU

Dezvăluiri din închisoare despre Dan Diaconescu

Dan Diaconescu

Condamnat în 2015 la cinci ani şi şase luni de închisoare, Dan Diaconescu (50 de ani) nu s-a bucurat de prea multe vizite din partea prietenilor pe perioada detenţiei, ci doar de a soţiei, Emi, care i-a rămas alături şi l-a susţinut.

Apropiaţii familiei au mărturisit pentru click.ro chiar că fiica lui nu ştie că tatăl ei este închis. Asta a fost dorinţa lui Diaconescu: fata nu are voie să acceseze internetul şi nici să se uite la ştiri! Ea trebuie să ştie că el este plecat într-o delegaţie de muncă. Weekendul trecut, Dianconescu le-a făcut o surpriză şi a venit acasă, într-o permisie de trei zile, fără ca cineva să ştie. Într-o mare secretomanie, acesta a ieşit din penitenciar, cu foaie de voie, pe motiv de bună purtare şi, mai ales, pentru că a muncit pe brânci.

”A avut de ales între a lucra într-o tâmplărie şi spălătoria penitenciarului. A ales spălătoria şi nu i-a fost deloc uşor. Avocatul l-a sfătuit că doar aşa va obţine câteva zile libere. Nu a vrut să ştie nimeni că este acasă, nu l-a vizitat nimeni, a vrut să stea doar cu fetele lui (nr. soţia şi fiica)”, ne-a declarat o prietenă de-a lui Diaconescu. Cu siguranţă nici aşa nu a avut foarte multă linişte, mai ales că problemele cu banii s-au accentuat de când a fost închis. Vorbim despre un credit de 5 milioane de euro pe care nu l-a achitat, iar banca a început executarea silită a bunurilor sale. Din banii aceştia, Diaconescu şi-a achiziţionat două imobile, o clădire de birouri în Băneasa, pe care banca i-a luat-o deja, ca să-şi recupereze parţial împrumutul, şi vila din Primăverii. Ieri, femeia ne-a răspuns răvăşită, ascunsă după uşă şi foarte speriată. Şi-a scos inclusiv cutia poştală ca să nu mai fie hărţuită probabil de scrisorile executorilor.

Mai multe articole despre:
închisoare Dan Diaconescu