MENIU

Dezumidificatoare casnice. 10 aparate care costa sub 750 de lei

Iarna, datorita temperaturilor reci si foarte reci, aerul din apartament poate deveni foarte umed. Dezumidificatoarele sunt o idee excelenta, practica si eficienta pentru a obtine umiditatea otpima in casa, care ar trebui sa fie intre 40 si 60%. Cauta produsul care ti se potriveste si care sa nu fie nici foarte costisitor.

Intreaga lista de dezumidificatoare sub 750 de lei poate fi consultata AICI.

Dezumidificatorul previne aparitia unor boli associate cu umiditatea si curata aerul din casa. Elimina umiditatea extrema din camara sau din spatii neventilate corespunzator in casa. Incaperile predispuse la mucegai si igrasie nu vor mai fi o problema, caci dezumidificatorul reduce riscul de condens.

Mai mult, uscarea hainelor se va face mult mai rapid, fara a mai exista riscul de condens pe pereti sau pe geamuri. Umiditatea crescuta din casa predispune la boli de plamani, dar poate distruge si mobila, hainele sau cartile din casa. Cu ajutorul unui dezumidificator, toate lucrurile din casa vor fi protejate. Astfel, un astfel de aparat merita investitia in timp, daca punem la socoteala distrugerea bunurilor si chiar a incaperii in sine.

Deumidificator TTK 30 E, acest aparat arelumina LED ce semnalizeaza umiditatea din camera, are functie de uscare a hainelor si temporizator. Nu trebuie sa iti faci griji daca ai copii, aparatul poate fi securizat pentru acestia. In plus, are o sulfanta cu doua trepte, iar atunci cand rezervorul este plin este prevazut cu o lumina care semnalizeaza. Mai mult decat atat, acest dezumidificator are un filtru de aer integrat, lavabil, ce curata impecabil aerul de praf si de par de animale. Pentru mai multe detalii despre acest produs, intra AICI.

Dezumidifcator si purificator de aer cu tehnologie Peltier CA 703. Acest aparat este potrivit pentru spatii de pana la 10 mp, cu un consum redus de energie si capacitate maxima de dezumidifcare de 0,25 litri pe zi. Acest dezumidifcator elimina mirosurile neplacute si microorganismele din aer, fiind excelent in casele unde exista persoane alergice. Acesta combate cu success acarienii din parf si mucegaiul. Pentru mai multe detalii despre acest dezumidifcator sub 750 de lei intra AICI.

Dezumidificator TTK 31 E. Aparatul detine tehnica moderna de dezumidificare, are urmatoarele functii: timer, afisaj digital, dezghetare automata, comanda electronica, dezumidificare complet automata. Este prevazut cu picioare de cauciuc, pentru a reduce vibratiile si a fi cat mai silentios. Este perfect pentru spatii mai mari de 15 mp, are capacitate de dezumidificare de 12 litri pe zi. Descopera mai multe despre acest produs sub 750 de lei AICI.

Dezumidificator Supra Deseo 12. Cu functia de temporizare de 2,4 si 8 ore, acest aparat mai prezinta si compressor rotativ, dezghetare automata, filtru de aer antibacterian lavabil usor de curatat, atentionare luminoasa pentru indicarea rezervorului plin. Ceea ce este deosebit la acest aparat este faptul ca atunci cand valoarea umiditatii depaseste 60% (daca asa a fost setat), acesta va porni si se va opri automat cand ajunge la valoare de umiditate dorita. Iata si alte detalii despre acest dezumidifcator sub 750 de lei AICI.

Dezumidificator TTK 40 E. Potrivit pentru spatii de pana la 25 de mp, acest aparat are capacitate maxima de dezumidificare de 14 litri pe zi si debit de aer de 100 mc/h. Datorita display-ului digital, utilizatorul poate regla cu usurinta umiditatea dorita in incapere. Poate fi usor de transportat datorita rotilor, iar posibilitatea de racordare a furtunului de scurgere permite dezumidificare permanenta fara golirea rezervorului. Afla mai multe detalii depre acest produs AICI.

Dezumidificator TTK 50 E. Aparatul se activeaza in mod automat atunci cand umiditatea in incapere este depasita, putand face fata unui spatiu de pana la 30 de mp, cu capacitate de dezumidifcare de 16 litri pe zi. Datorita filtrului de aer integrat, acesta combate usor inmultirea bacteriilor si filtreaza scame, praf si par de animale din aer. Simplu de utilizat, cu protective automata in caz de preaplin si lumina de avertizare, acest produs este ideal pentru orice familie. Iata mai multe detalii AICI.

Dezumidificator TTK 52 E. Usor si compact, acest aparat consuma putin, poate dezumidifica continuu datorita programului permanent. Este usor de ingrijit si curatat, are dejivrare cu aer recirculate si permite montarea unui furtun de scurgere a apei pentru atunci cand nu esti acasa. Are capacitate maxima de dezumidificare de 16 litri pe zi si debit de aer de 110mc/h. Iata mai multe detalii despre acest dezumidificator AICI.

Dezumidificator de aer Argo Dry Digit 17. Cu o capacitate de dezumidificare de 17 litri pe zi, acest aparat este perfect pentru spatii de 25-30 de mp. Detine un filtru de aer usor accesibil si rapid de curatat, lumina de avertizare, dispay digital pentru o programare mai usoara a umiditatii dorite si hygrostat reglabil, ce asigura un control permanent al umiditatii din aer. Pentru mai multe detalii despre acest aparat intra AICI.

Dezumidificator TTK 70 E. Perfect pentru spatii de pana la 45 de mp, cu capacitate de dezumidificare de 20 litri pe zi. Controleaza fara probleme umiditatea din incapere cand nu esti acasa, fiind dispus cu un buton rotativ, din care se pot alege 7 valori diferite de umiditate, in functie de incapere. Nu este necesar ca acest aparat sa fie supravegheat, caci porneste si se opreste singur pentru a pastra gradul de umiditate cerut de utilizator. In plus, exista posibilitatea de a regla directia de suflare a aerului. Pentru maimulte detalii despre acest dezumidificator intra AICI.

Dezumidificator Meaco 12 L-AH. Pornirea aparatului va emite un semnal usor si doua linii pe ecran vor aparea. Este prevazut cu un ventilator ce functioneaza pana la 10 secunde inainte ca aparatul sa se stinga complet. Are timer ce poate fi setat intre 1 si 24 de ore, nu este nevoie sa fie supravegheat si are dezghetare automata. Pentru mai multe detalii despre acest dezumidificator sub 750 de lei intra AICI.

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
null