MENIU

Dezastru pentru Becali. FCSB se îndreaptă spre zona de retrogradare

FCSB, 1-3 cu Voluntari

FCSB este în degringoladă totală, a ajuns într-o situație fără precedent: cu antrenor interimar și cu o echipă experimentală, fosta campioană a înregistrat al treilea eșec consecutiv 1-3, cu Voluntari, pe teren propriu!

'Roș-albaștrii' au folosit o echipă experimentală, cu patru debutanți în Liga 1 și patru jucători transferați recent.

Rezervele lui Gigi Becali s-au făcut de râs la Pitești în meciul cu FC. Voluntari. Au încasat gol din secunda 35 și pe final și-au înscris și un autogol!

FCSB a pierdut rușinos pe teren propriu, la Pitești, 1-3 cu FC Voluntari, într-un meci în care Vergil Andronache a folosit 4 debutanți în Liga 1, niște copii aduși de la echipa secundă. 

FCSB coboară pe locul 10, cu 4 puncte, la doar un punct de Dinamo.

Cu gândul la meciul de joi din Europa League – returul cu Mlada Boleslav, care pornește de la 0-0, antrenorul interimar al FCSB, Vergil Andronache, a trimis în teren un prim '11' care i-a uluit pe fani și pe specialiști.

Botezatu, Perianu, Ardelean și Șerban vin de la echipa a doua a FCSB și au jucat primul lor meci în Liga 1, iar Marc, Panțîru, Moutinho și Gikiewicz au ajuns recent la vicecampioana României. Fundașul Andrei Marc a fost prezentat ieri!

Mai multe articole despre:
fcsb