MENIU

Dezastru la Aeroportul Otopeni: nu curge apa, scaunele - insuficiente, iar o pistă arată incredibil

Directorii vin și pleacă, problemele rămân. De la această zicală nu face excepție nici Aeroportul Otopeni. La două luni de când conducerea a fost schimbată, neregulile sunt în acelaşi stadiu, adică nerezolvate. În toalete nu curge apa, scaunele pentru pasageri sunt insuficiente, iar aeronavele n-au unde să gareze. În plus, una dintre piste arată ca după bombardament. Noul director promite însă că lucrurile se vor rezolva. 

Aeroportul Otopeni, cea mai mare poartă de intrare în țară. Și locul unde turiștii dau nas în nas cu problemele... românești. 

În sălile de aşteptare, nu sunt suficiente scaune, așa că fiecare se așează pe unde poate. În terminalul proaspăt construit... plouă, iar benzile pentru bagaje se strică periodic. 

Operatorii aerieni se plâng și ei că platformele pentru gararea aeronavelor sunt insuficiente la anumite ore, iar una din piste și mai multe căi de rulare arată ca după bombardament. Licitația pentru reabilitarea pistei doi a fost lansată în februarie. De două luni e însă blocată în faza de evaluare a ofertelor, deși un singur constructor a depus oferta. 

Vezi materialul în VIDEO!

Mai multe articole despre:
null