MENIU

Dezastru în Capitală: FURTUNA a doborât 33 de copaci. Bucureştiul a fost sub COD GALBEN de furtună

Capitala s-a aflat, luni după amiază, sub cod galben de furtună până la ora 22. Canicula a fost urmată de o ploaie cu vijelie care a doborât 33 de copaci în Bucureşti, mai multe maşini fiind distruse de un copac în sectorul 3 al Capitalei, informează Realitatea TV.  

UPDATE: ISU Bucureşti a făcut, luni seară, un bilanţ final al efectelor furtunii din Capitală: "33 copaci căzuţi pe autoturisme, cabluri electrice sau carosabil; 8 elemente de construcţie căzute/desprinse. Urmare a acestor evenimente, 13 autoturisme au fost avariate."

Furtuna a afectat şi zborurile aeriene din Bucureşti, mai multe zboruri fiind fie redirecţionate, fie întârziate, informează Realitatea TV. 

"Urmare a intabilităţii atmosferice caracterizată de intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, până la acest moment, în Bucureşti şi jud Ilfov, au fost înregistrate 21 situaţii de urgenţă: 18 copaci căzuţi pe autoturisme sau carosabil; 2 situaţii în care s-au semnalat căderi de tencuială; 1 situaţie cablu electric căzut. Niciun eveniment nu s-a soldat cu victime", informează ISU Bucureşti. 

 
Mai multe articole despre:
capitală furtuna cod galben cod galben de furtună