MENIU

Dezastru ecologic în județul Suceava - Un iaz a secat din cauza caniculei. Localnicii sunt exasperați din cauza mirosului de pește putrezit

Un iaz a secat din cauza caniculei în județul Suceava. Foto: Captură YouTube

 Comuna Moara din județul Suceava se confruntă cu un dezastru ecologic fără precedent, după ce iazul din zonă a secat din cauza temperaturilor extrem de ridicate. Locuitorii din comuna Moara trebuie să îndure condiții groaznice, din cauza mirosului insuportabil de pește putrezit.

Este dezastru ecologic în comuna Moara din județul Suceava după ce iazul din comună a secat din cauza temperaturilor extrem de ridicate. Tone de pești fac ca mirosul în zonă să fie insuportabil. 

Iazul s-a transformat într-o baltă de noroi iar localnicii îndură condiții groaznice și spun că totul a fost premeditat. Aceștia se tem acum pentru sănătatea lor, mai ales că nimeni nu a venit să curețe zona de peștele aflat în putrefacție. Mai mult, spun specialiștii, există chiar pericolul unei epidemii ce le poate pune oamenilor în pericol sănătatea, iar secarea lacului are impact și asupra ecosistemului. 

Explozia de la Crevedia. A mai murit un rănit după catastrofa din Dâmbovița! Numărul deceselor a ajuns la 3

Mai multe articole despre:
iaz secat dezastru ecologic pesti morti