MENIU

Detalii tulburătoare în cazul atacului mafiot din centrul Capitalei: dovada că mafioții fac legea în România. Motocicliștii, greu de identificat

Atacul în stil mafiot din centrul Capitalei în care omul de afaceri Dragoș Furtună a fost înjunghiat și împușcat pare să se sfârsească fără vinovați. Potrivit surselor Realitatea PLUS, nici până la această oră, la aproape o săptămână de la măcel, nu exista un cerc clar de suspecți. Între timp, patronul bătut anunță pe rețelele de socializare că își face singur dreptate. 

După externare, Dragoș Furtună, patronul agresat în centrul capitalei, iese public cu noi amenințări. "Cei vinovați vor plăti", transmite acesta pe o rețea de socializare.

De partea cealaltă, sunt puține indicii și probe adunate de anchetatori. Deși martorii au fost audiați și imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost ridicate, identitatea motocicliștilor este greu de stabilit. În momentul de față, nu există un cerc de suspecți. Mai mult, nici Dragoș Furtună, patronul de local agresat de motocicliști, nu a depus plangere, deși a fost audiat pe perioada spitalizarii.

Atacul de tip mafiot împotriva patronului unui lanț de restaurante din București a avut loc miercuri, în jurul orei 20.30, în zona Foișorul de Foc, și a fost comis de mai mulți motocicliști cu veste inscripționate „Hells Angels”, conform martorilor.

Reamintim că atunci, mai mulţi motociclişti s-au oprit în dreptul lui Dragoș Furtună care stătea la masă cu alţi trei bărbaţi, şi au aruncat spre ei cu un ciocan. Unul dintre motociclişti a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă spre omul de afaceri şi spre un alt bărbat care îl însoţea. Motocicliștii au dispărut înainte să ajungă polițiștii, iar patronul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Sfântul Pantelimon, unde a stat internat două zile.