MENIU

Detalii teribile despre cei doi pensionari din Capitală care s-au sinucis. Bărbatul a lucrat în Guvern - Mesajul de ADIO pentru fiul lor

Detalii teribile despre cei doi pensionari din Capitală care s-au sinucis. Bărbatul a lucrat în Guvern - Mesajul de ADIO pentru fiul lor

Au apărut informații noi despre dubla tragedie care a avut loc în Capitală, acolo unde doi pensionari, soț și soție, s-au aruncat în gol de la etajul 7 al blocului în care locuiau. Conform unor surse din anchetă, bărbatul a fost secretar de stat în Guvernul Văcăroiu, iar fiul bătrânului locuia în Bruxelles. În biletul de adio, cei doi soți au scris că nu vor să mai fie o povară pentru băiatul lor. 

Noi date despre dubla tragedie din Capitală au apărut în ultimele ore. S-a descoperit și cine era bărbatul care a preferat să se sinucidă, alături de soția sa. Un bilet de adop a fost găsit de polițiști, în care este scris mesajul dramatic lăsat pentru fiul lor stabilit în Belgia.

Cei doi pensionari care și-au pus zilelor vineri, 23 septembrie, aveau 89 și 90 de ani. Bătrânii locuiau la etajul doi și au urcat până la etajul șapte, de unde s-au aruncat. Polițiștii au găsit asupra bărbatului un bilet de adio. Acesta ar fi fost adresat fiului său din prima căsătorie care locuia în Bruxelles. Ar fi lăsat însă un mesaj cutremurător în care susținea că nu mai vrea să fie o povară pentru acesta.

Potrivit unor surse, cei doi ar fi avut grave probleme de sănătate. Locuiau singuri, însă, nu ar fi avut probleme financiare.

Bătrânii erau îngrijiți de o femeie pe care fiul din străinătate o angajase. Una dintre victime, mai exact soția, suferea și de probleme psihice care în ultima vreme se agravaseră, mai spun anchetatorii.

Cei doi soți s-au aruncat de la geamul ghenei de gunoi, situat la etajul șapte al blocului în care locuiau. Ei stăteau la etajul doi. Vecinii sunt cei care au auzit zgomotul și au anunțat autoritățile. Din nefericire, distanța a fost prea mare și au decedat pe loc.

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili exact în ce condiții s-a produs evenimentul. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. 

Vineri, 23 septembrie, în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupurile neînsuflețite vor fi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei.