MENIU

Detalii neştiute din viaţa lui Radu Beligan: cele trei MARI IUBIRI ale actorului

Detalii neştiute din viaţa lui Radu Beligan: cele trei mari iubiri ale actorului
Detalii neştiute din viaţa lui Radu Beligan: cele trei MARI IUBIRI ale actorului

RADU BELIGAN A MURIT. Trei femei i-au marcat viata actorului Radu Beligan si nu s-a speculat ca actorul i-ar fi fost infidel vreuneia dintre ele.

RADU BELIGAN A MURIT. Prima sotie a lui Radu Beligan a fost superba actrita Nineta Gusti. Femeia a mostenit de la mama ei de origine greaca trasaturile, tenul si ochii care l-au cucerit iremediabil pe actorul Radu Beligan, care era cu cinci ani mai tanar decat ea. Cei doi au fost casatoriti timp de 15 ani, dar nu au avut copii. Indragita actrita a murit in 2002, in localitatea Crevedia.

PRETURI BUNE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!



RADU BELIGAN A MURIT. Dana Crivat a fost a doua sotie a lui Radu Beligan, care i-a daruit acestuia primul copil, pe Anamaria, actualmente o scriitoare de succes, stabilita de 27 de ani in Australia. Unul dintre motivele care au determinat-o pe prozatoare sa paraseasca tara a fost si nevoia de a scapa de “umbra” tatalui ei, considerat un “zeu” al teatrului, si de a reusi pe cont propriu. Anamaria avea o relatie excelenta cu tatal ei, vorbeau des la telefon, iar scriitoarea il vizita an de an.

RADU BELIGAN A MURIT. Marica Beligan a fost femeia care i-a daruit marelui actor trei copii, pe Lamia, Raluca si Alexandru. Aceasta a fost de profesie scriitoare si s-a nascut in Belgia, fiind fructul dragostei dintre o aristocrata, baroneasca Jeanne de Siemmons, si romanul Petru Pop. Prozatoarea a ajuns la Bucuresti gratie schimburilor culturale romano-belgiene, dar s-a stabilit definitiv in Romania dupa ce s-a indragostit de Radu Beligan, cel care i-a devenit sot. In 1993, familia sa a primit o lovitura dura. Doamna Beligan a pierdut lupta cu cancerul si a decedat in luna februarie.

Radu Beligan a încetat din viață. Marele actor avea 97 de ani

Actorul Radu Beligan a murit, miercuri, la Spitalul Elias, din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator. Radu Beligan avea 97 de ani.