MENIU

Detalii șocante despre crima din bar urmată de sinucidere. Un copil de 3 ani rămâne fără mamă

<p>Crima urmată de sinucidere</p>
<p>Crima urmată de sinucidere</p>
<p>Crima urmată de sinucidere</p>
<p>Crima urmată de sinucidere</p>
<p>Crima urmată de sinucidere</p>

O crimă urmată de sinucidere a avut loc miercuri dimineața într-un bar din județul Arad. O tânără de doar 23 de ani a fost împușcată de trei ori de "iubitul" ei cu o armă de vânătoare. Tânărul era gelos că femeia ar fi intenționat să plece la muncă în Germania. În urma tragediei, un băiețel de doar 3 ani rămâne fără mamă.

Localnicii din Târnova, localitatea unde a avut loc crima odioasă, spun că tânărul care și-a împușcat iubita, iar apoi s-a sinucis, era cunoscut drept un „scandalagiu".

Oamenii spun că acolo unde era scandalul, era și tânărul, însă nu l-au crezut capabil să provoace o asemenea tragedie – pe de o parte pentru familia lui, iar pe de altă parte pentru familia iubitei sale, potrivit aradon.ro.

Tânăra de 23 de ani, din Șilindia, lasă în urmă un copil în vârstă de 3 ani. Din postările publicate de Gabriela pe pagina de Facebook se poate vedea că viața acesteia gravita în jurul copilului. "Mare pacat cand oameni bolnavi mintal iau viata altora! Un copil nu-si va aminti vocea mamei, nu ii va mai auzi pasii, nu ii va mai simti mangaierea ... O tragedie! Dumnezeu sa o odihneasca, parintilor, putere, micutului", spune o cunoștință într-un comentariu pe facebook după tragedie.

În ultima perioadă, tânărul – Rafael Emanuel Neamțiu -, în vârstă de 23 de ani, din Tîrnova, era, se pare, gelos deoarece a aflat că iubita lui intenționează să plece la muncă în Germania, iar bănuiala lui era că femeia pleacă cu un alt bărbat. Miercuri dimineața, localnicii care obișnuiau să își bea cafeaua în acel bar au sesizat faptul că ușa localului era încuiată, deși programul de funcționare era non stop, iar din interiorul barului se auzea muzică.

Localnicii i-au alertat pe polițiștii din comună după ce s-au uitat pe fereastră și ar fi văzut cadavrul femeii. Unul dintre polițiștii sosiți la fața locului a intrat în local pe o fereastră, găsind cele două cadavre: al tinerei, care prezenta trei împușcături în gât și torace, și al băiatului care avea o împușcătură în gât.

Se pare că marți seara cei doi s-au certat în local, iar spre dimineață – când nu mai erau clienți în bar – tânărul s-a întors. Și a luat cu el și arma de vânătoare artizanală pe care o deținea ilegal.

Mai multe articole despre:
Arad crimă crimă arad