MENIU

Deszăpezire intensă pe Transalpina. VIDEO cu drumarii lucrând de zor pentru ca drumul să fie deschis mâine

Foto: Facebook

Deszăpezirea drumului Transalpina continuă. Drumarii muncesc din greu inclusiv pe tronsoanele unde există riscul dislocării pietrelor de pe versanți, dar și la montarea de indicatoare rutiere.

 La începutul acestei luni, au început lucrările de deszăpezire, iar autoritățile speră ca drumul Transalpina să se redeschidă de mâine. 

DRDP Craiova a postat pe pagina de Facebook un videoclip cu eforturile drumarilor de a deszăpezi șoseaua la timp.

Autoritățile atenționează șoferii să nu intre pe acea bucată de drum închis, pentru că se expun pericolelor. Circulația rutieră este oprită pe circa 30 de kilometri, între Obârșia Lotrului, județul Vâlcea și Rânca, județul Gorj. Pe acest tronson, șoseaua ajunge la cea mai mare altitudine, iar zăpada căzută este foarte mare.

„Continuă lucrările de îndepărtare a zăpezii din zona drumului și de pe partea carosabilă a DN 67 C, #Transalpina.
Se lucrează și în zonele unde există riscul dislocării pietrelor de pe versanți, dar și la montarea de indicatoare rutiere.
Reamintim conducătorilor auto care doresc să intre pe acest sector de drum, faptul că circulația rutieră este închisă, iar prin accesul pe acesta se expun la pericole provocate atât din cauze naturale dar și de utilajele de mare capacitate care lucrează în zonă”, au scris reprezentanții DRDP Craiova pe rețeua de avertizare.
Mai multe articole despre:
transalpina drum drumar deszapezire