MENIU

Descoperirea care ar putea schimba istoria umanității: Două cadavre extraterestre au fost dezvăluite în Congresul Mexican

Două cadavre extraterestre au fost dezvăluite la o conferință în Mexic. Foto: Unilad

Două presupuse „cadavre extraterestre" au fost dezvăluite la un eveniment oficial în Mexic, iar știrea a stârnit deja reacții de uimire pe tot mapamondul.

În timpul unei audieri a Congresului din Mexic, care a fost transmisă în direct online, au fost dezvăluite două presupuse „cadavre extraterestre”. Prezentarea a avut loc imediat după difuzarea a mai multor videoclipuri ce arată „OZN-uri și fenomene anormale neidentificate”, conform mai multor surse locale.

Prezentarea a declanșat un val de controverse, iar dezvăluirea a fost urmărită cu mare interes în comunitatea științifică internațională și printre cercetătorii fenomenelor extraterestre.

Cadavrele au fost prezentate în timpul unei audieri a Congresului Mexican de către jurnalistul și ufologul Jaime Maussan, care a susținut că au fost analizate de Universitatea Națională Autonomă din Mexic (UNAM), unde oamenii de știință au stabilit o vârstă prin extragerea ADN-ului și prin datare cu radiocarbon.

„Nu fac parte din evoluția noastră terestră”

Cele două cadavre mici „non-umane” au fost expuse în cutii cu ferestre pentru ca toți să le vadă.
În timp ce participanții și națiunea priveau șocați, experții au mărturisit sub jurământ că specimenul nu făcea parte din „evoluția noastră terestră”.

Extraterestrii nu au venit pe Pământ pentru că nu au observat viață inteligentă aici, susține un astrofizician

„Acestea nu sunt ființe care au fost găsite după o epavă OZN. Au fost găsite în minele de diatomee (alge) și au fost ulterior fosilizate”, a declarat jurnalistul și ufologul Jaime Maussan sub jurământ.

Corpuri „extraterestre” cu mâini și picioare cu trei degete, prezentate de un expert în OZN 

Maussan s-a adresat membrilor guvernului mexican și oficialilor americani, declarând concluziile sale.
El a spus că specimenul a fost studiat recent la Universitatea Națională Autonomă din Mexic, unde oamenii de știință au reușit să extragă dovezi ADN folosind datarea cu radiocarbon. Micul specimen mumificat, preluat din Cusco, Peru, se crede că are o vechime de 1.000 de ani.

Maussan a spus că ADN-ul extras din specimen a fost comparat cu alte mostre de ADN și a fost dezvăluit că peste 30% din ADN-ul specimenelor era „necunoscut”.

În timpul audierii au fost prezentate și radiografii ale cadavrelor, deoarece experții au declarat sub jurământ că unul dintre cadavre avea „ouă” în interior și că ambele aveau implanturi din metale extrem de rare, inclusiv osmiu.

Ryan Graves, director executiv al Americans for Safe Aerospace și fost pilot al Marinei SUA, a fost de asemenea prezent la eveniment.

Graves a depus mărturie sub jurământ în fața Congresului SUA în iulie despre amenințarea pe care fenomenele aeriene neidentificate o reprezintă pentru securitatea națională a Americii.

Teorie halucinantă a unui cercetător: Universul nostru a fost creat în laborator de către extratereștri

Audierea din Congresul din Mexic a început cu mai multe videoclipuri cu fenomene anormale neidentificate din întreaga țară. După unul dintre videoclipuri, un expert a mărturisit că avioanele americane făceau de obicei tururi în zonă la scurt timp după ce un UAP a fost observat.

Suspiciuni rezonabile

Deși audierea a avut loc în Congresul din Mexic, ceea ce îi conferă o oarecare credibilitate, trebuie remarcat faptul că Maussan a mai fost asociat cu afirmații „false” despre „extratereștri”.

În iunie 2017, Maussan a fost implicat în analiza a 5 mumii descoperite în Peru în regiunea în care se află situl Liniile Nazca, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Imaginile ar fi arătat un corp mumificat ghemuit al unei figuri umanoide cu un craniu alungit și trei degete pe fiecare mână și picior.

Mai târziu, însă, acea descoperire „extraterestră” a fost dezmințită, întrucât cadavrul mumificat s-a dovedit a fi cel al unui copil uman.

Misiune în premieră: Indienii au trimis o rachetă spre soare