MENIU

Descoperire ȘOCANTĂ: un angajat al RAPPS, găsit decedat în incinta instituției. Poliția investighează cazul

Poliție

Descoperire șocantă! Un bărbat de 56 de ani, angajat al unei instituții din Sectorul 1 al Capitalei, a fost găsit mort, miercuri, în sediul instituție. Media centrale vorbesc despre faptul că persoana decedată ar fi un angajat al Regiei Autonome Administrația Patrimoniului de Stat (RAPPS), informația fiind confirmată și de surse din anchetă.

"În data de 17 august a.c., Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 2 Poliție a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că într-o camera tehnica din incinta unei instituții din Sectorul 1, a fost găsit un bărbat, în vârstă de 56 ani, fără semne vitale", informează poliția. 

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului. Surse susțin că bărbatul decedat ar fi un angajat al RAPPS. Acesta nu prezenta urme de violanță pe corp, mai spun sursele citate. 

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Mai multe articole despre:
rapps angajat rapps angajat mort