MENIU

Descoperire ȘOCANTĂ în apropierea Palatului Administrativ din Satu Mare. Un bărbat s-a sinucis

Un bărbat din Satu-Mare s-a sinucis

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 40 de ani a fost descoprit, vineri, pe malul râului Someș, în dreptul Palatului Administrativ din Satu Mare. Potrivit anchetatorilor, este vorba despre o sinucidere. 

Polițiștii de la IPJ Satu Mare au fost sesizați în legătură cu acest caz la ora 11:38. Aceștia s-au deplasat imediat la fața locului, unde au constatat că bărbatul nu prezenta semne vitale. 

Potrivit sursei citate, nu sunt suspiciuni de omor.

Procurorii au transmis că a fost stabilită identitatea bărbatului și este luată în calcul ipoteza sinuciderii, în condițiile în care familia a prezentat anchetatorilor un bilet de adio lăsat de bărbat.
”În urma activităților desfășurate de procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare și polițiștii serviciului de investigații criminale din cadrul IPJ Satu Mare, s-a stabilit identitatea persoanei decedate, aceasta fiind raportată dispărută de familie în cursul zilei de 1 aprilie, ora 14:00.

Familia persoanei decedate a prezentat organelor judiciare un bilet de adio pe care l-au găsit în locuința sa. 

”Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul serviciului de Medicină Legală rezultă că decesul s-a produs de aproximativ 24 de ore, cadavrul prezentând mai multe plăgi tăiate în zona gâtului, antebrațelor și abdomenului, posibila cauză a decesului fiind hemoragia externă.
De asemenea, s-a apreciat că leziunile traumatice pot fi autoprovocate.
Procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare desfășoară în acest moment urmărirea penală, fiind analizată teza sinuciderii”, au mai precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, potrivit realitateadesatumare.net

Mai multe articole despre:
sinucidere satu mare