MENIU

Descoperire șoc a unui șofer moldovean. Dispozitiv GPS, montat sub mașina proprie. Cine îl urmărea?

Un șofer a descoperit un dispozitiv dubios sub propria mașină. A aflat rapid despre ce este vorba, dar misterul nu a fost rezolvat. 

Au mers să se relaxeze la spa şi când au vrut să se pornească spre casă au depistat că sub maşină era instalat un dispozitiv dubios.

De teama să nu fie un obiect explozibil, bărbatul din Chișinău, împreună cu soţia sa au chemat poliţia. La faţa locului au venit şi geniştii care au constatat că este vorba despre un GPS, care a fost amplasat sub maşină pentru ca proprietarul mașinii să fie urmărit, scrie Publika.md.

Incidentul a avut loc în această seară pe strada Ion Creangă din sectorul Buiucani al capitalei Republicii Moldova. Soţii au parcat maşina pe marginea drumului şi au mers la un Centru Spa.

Atunci când au ajuns la maşină au auzit sunete stranii, iar când au verificat au găsit lângă ţava de eşapament un obiect învelit într-o peliculă. 

Omul nu poate să înțeleagă cine anume dorește să îl urmărească. 

La faţa locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliţie Buiucani dar şi Serviciul Tehnico Criminalistic.

"S-a ridicat acest obiect neidentificat, s-a cercetat. Urmează să-l expediem la Centrul Serviciu Tehnico-Criminalistic care o să se expună, o să ne spună ce fel de dispozitiv este. S-a exclus, nu este o substanţă explozibilă se presupune a fi un dispozitiv GPR", a spus şeful Inspectoratul de Poliţie Buiucani, Sergiu Muruz.

Mai multe articole despre:
Moldova GPS