MENIU

Descoperire MACABRĂ. O pungă în care se afla un picior de om, găsită în curtea unei biserici

Oase și o pungă cu un picior de om, descoperite în curtea mânăstirii Frumoasa. Foto/captură video

Mănăstirea Frumoasa din Iași a fost împânzită de criminaliști, după o descoperire șocantă făcută în curtea lăcașului de cult. Muncitorii care lucrau acolo au găsit o pungă în care se afla un picior de om. 

Rămășițele erau puse într-o pungă legată cu sârmă, îngropată în curtea mănăstirii. Polițiștii fac acum cercetări, însă nu pot afla cu exactitate identitatea victimei sau a criminalului. Anchetatorii nu au o explicație, dar pot estima pentru moment doar vechimea oaselor. 

Ieri-dimineață, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că în timpul unor lucrări a fost găsită în pământ o pungă legată cu sârmă în care se afla un picior de om, scrie bzi.ro

Imediat mai multe echipaje de poliție au ajuns în zonă. Criminaliștii au făcut fotografii și au ridicat piciorul, urmând să se facă anumite expertize pentru a se stabili de cât timp este acolo.

Va fi oarecum imposibil de stabilit cui a aparținut și cine l-a dus acolo.

De precizat este faptul că în punga în care se afla piciorul era un lichid care părea a fi special pentru conservare. Muncitorii care lucrau în zonă au spus că la lucrări au mai găsit oseminte, însă niciodată un picior într-o pungă. Una dintre variantele cele mai plauzibile ar fi cea a unui picior amputat. Totuși, rămâne de văzut la ce concluzie vor ajunge anchetatorii.

Mai multe articole despre: