MENIU

DESCOPERIRE MACABRĂ într-un apartament din Luduş

DESCOPERIRE MACABRĂ într-un apartament din Luduş

Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi morţi, miercuri, într-un apartament din Luduş, iar procurorii au deschis o anchetă pentru omor, primele informaţii arătând că femeia, care era medic, ar fi fost omorâtă de bărbat, după care el s-ar fi sinucis

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, Angela Barbu, a declarat că, din datele furnizate de procurorul de caz, a reieşit că, miercuri dimineaţă, Poliţia Luduş a fost alertată de o colegă a femeii că aceasta nu s-a prezentat la serviciu. Ulterior, oamenii legii au găsit-o pe femeie moartă, alături de un bărbat, într-un apartament de pe strada Policlinicii din localitate.

Din primele informaţii reiese că femeia era medic rezident la Unitatea de Primiri Urgenţe a SMURD din Luduş şi ar fi omorâtă de bărbat, care ulterior s-ar fi sinucis.

Barbu a precizat că în acest caz se fac cercetări pentru omor.

"S-au constatat leziuni traumatice pe corpul victimei de sex feminin, urmează să se determine dacă există raport de cauzalitate între acestea şi deces", a spus Barbu, refuzând să dea alte amănunte.

Mai multe articole despre:
crimă apartament Luduş omor ucigaş