MENIU

Descoperire macabră în judeţul Caraş-Severin. Era îngropată în nămol! Poliţiştii, în alertă

Descoperire macabră în judeţul Caraş-Severin. Era îngropată în nămol! Poliţiştii, în alertă / Foto: resita.ro

Mai multe echipaje de politie au izolat sambata un loc de pe fluviul Dunarea pe raza localitatii Divici, din Caras-Severin.

Totul a inceput in momentul in care cativa localnici vroiau sa puna pe apa o barca. Oamenii au ramas inmarmuriti cand au zarit in namol trupul unui om.

Socati de faptul ca trupul fara viata era ingropat pe jumatate in namol, oamenii au sunat disperati la 112 solicitand implicarea autoritatilor.

La fata locului s-au deplasat mai multi criminalisti, pompieri, dar si un echipaj al ambulantei. Interventia pompierilor a fost foarte dificila deoarece in zona unde se afla femeia solul nu era stabil astfel ca victima a fost adusa cu greutate la mal. Localnicii sustin ca Dunarea este in scadere in aceasta perioada si femeia se afla intr-o zona greu accesibila.

Politistii au verificat atent cadavrul si sustin ca necropsia va stabili exact imprejurarile in care femeia a decedat.

”Este vorba de o femeie in varsta de aproximativ 70-75 de ani. Nu am reusit sa aflam inca identitatea victimei pentru ca asupra ei nu s-a gasit niciun act de identitate. Pot sa va spun ca la prima vedere nu exista urme de violenta pe trup”, a declarat, pentru resita.ro, ag. sef. adj. Ancuta Chetan, purtator de cuvant in cadrul IPJ Caras-Severin.