MENIU

Descoperire incredibilă legată de turnul incendiat din Londra

Incendiu Londra

Descoperire incredibilă a anchetatorilor care investighează incendiul uriaş din Londra de săptămâna trecută care a răpit viaţa a cel puţin 58 de persoane.

Izolaţia folosită la Grenfell Tower, acuzată pentru propagarea rapidă a flăcărilor în incendiul de săptămâna trecută, este interzisă în Marea Britanie, potrivit ministrului britanic de Finanţe, Philip Hammond.

Cel mai probabil lucrările de renovare făcute anul trecut la bloc nu au respectat normele legale şi au introdus izolaţii interzise în UK.

Materialul folosit la izolarea Grenfell Tower, despre care autorităţile cred că a contribuit la propagarea rapidă a flăcărilor, a fost o variantă ieftină, care nu este rezistentă la incendii, a declarat un director al companiei care a produs panourile izolatoare, Omnis Exteriors, citat de The Guardian.

Un nou BILANȚ îngrozitor al incendiului din Londra

Ultima tragedie care a lovit Marea Britanie, incendiul îngrozitor din Londra, s-ar fi soldat cu cel puțin 70 de morți, informează BBC News. Cel mai recent bilanț al poliției londoneze vorbește de 58 de morți sau dispăruți care sunt presupuși că au murit.

Mai multe articole despre:
incendiu londra