MENIU

Descinderi în lumea interlopă. 26 de persoane suspecte de tentativă de omor

Percheziţii de amploare în Capitală, în această dimineaţă. La audieri a fost adus unul dintre cei mai cunoscuţi luptători de K1, Bogdan Stoica.

Acțiunea este efectuată într-o cauză ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, cu privire la care, la începutul lunii februarie, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus începerea urmăririi penale.

La activități participă 10 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și 200 de polițiști de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București. Cercetările s-au efectuat cu sprijinul tehnic de specialitate al Serviciului Român de Informații, al Departamentului de Informații și Protecția Internă — MAI și al Direcției Operațiuni Speciale — IGPR.

Maneliștii cântau în restaurant, moment în care, mai mulți interlopi s-au luat la bătaie și s-au înjunghiat între ei. Unul a ajuns în stare gravă la spitalul Sf. Pantelimon. Grupările au început să se certe din cauza dedicațiilor, iar acum, după aproape doi, se redeschide cazul, pentru tentativă de omor.

"Bogdan Stoica a fost intr-adevar la politie sa dea declaratii in calitate de MARTOR. El era client intr-un restaurant unde s-au batut cativa indivizi, iar Bogdan, alaturi de alte cateva zeci de persoane, au fost citati in calitate de martori", a declarat avocata lui Andrei Stoica, care a precizat că acesta nu este implicat în dosar.

Andrei Stoica, pe Facebook: "Nu cred ca e luna mea norocoasa, este pentru a doua oara cand sunt vizat de presa fara sa am vreo legatura cu subiectul. Nu am nicio legatura, nu am dat nicio declaratie, nu m-a vizitat niciun politist."

Mai multe articole despre:
descinderi tentativă de omor persoane suspecte