MENIU

DESCINDERI de amploare. DOSARE FALSE pentru permise auto

<p>Descinderi cu mascați</p>

Descinderi, în această dimineaţă, la 14 adrese din judeţul Argeş. Polițiștii fac percheziţii inclusiv la o clinică medicală, care ar fi eliberat dosare false pentru înscrierea la şcoala de şoferi.

Descinderi, în această dimineaţă, la 14 adrese din judeţul Argeş. Oamenii legii fac percheziţii inclusiv la o clinică medicală, care ar fi eliberat dosare false pentru înscrierea la şcoala de şoferi, transmite Realitatea TV.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Piteşti fac, joi dimineaţă, 14 percheziţii, între care 11 la sediile unor persoane juridice şi trei la locuinţele unor persoane fizice, se arată într-un comunicat publicat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Percheziţiile vau loc într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunile de fals intelectual, complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu, complicitate la fals intelectual şi abuz în serviciu.

Potrivit sursei citate, din 1 iunie şi până în prezent, persoanele vizate ar fi eliberat mai multe certificate medicale în care se atesta în mod fals că ar fi examinat în mod direct persoanele ce au solicitat eliberarea documentelor respective.

 

Mai multe articole despre:
percheziţii descinderi