MENIU

Deputatul „ciasuri" nu are carte, dar are parte. Mitică Mărgărit a ajuns în Comisia SRI din Parlament

Mitică Mărgărit, în Comisia SRI

Deputatul PSD - Mitică Marius Mărgărit, cel care a scris în declarația de avere că are „ciasuri de mână” în valoare de 12.000 euro, a fost numit în Comisia pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI.

Mitică Mărgărit a mai fost în comisia SRI jumătate de an, în 2020, atunci când l-a înlocuit pe deputatul PSD Marian Cucşa, care ocupa funcţia de vicepreşedinte.

Din Comisia pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI fac parte: senatorul PNL Ioan Cristian Chirteş - preşedinte, deputatul PNL Iulian Alexandru Muraru, deputatul PNL Răzvan Prişcă, deputatul PSD Florin Silviu Hurduzeu - vicepreşedinte, deputatul PSD Mitică-Marius Mărgărit, senatorul PSD Marius Alexandru Dunca, deputatul USR PLUS Teodor Lazăr, deputatul AUR Dorel Gheorghe Acatrinei, deputatul UDMR Csoma Botond - secretar.

Această comisie are un statut aparte în Parlament, fiind o structură comună a celor două camere, formată din nouă senatori şi deputaţi de la toate partidele.

În 2019, deputatul PSD Mitică Mărgărit a ajuns în atenția presei după ce, în declarația sa de avere depusă pe când era subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor, acesta a scris că are „ciasuri de mână” în valoare de 12.000 de euro, informație care a dispărut în cea mai recentă declarație.
Mai multe articole despre:
mitica margarit comisia sri