MENIU

Deputatul ,,Mitralieră'', audiat la Parchetul General

Catalin Radulescu este audiat miercuri dimineață la Parchetul General în calitate de suspect.

Deputatul Cătălin Rădulescu nu a făcut declarații, însă a precizat că este audiat ca martor. Cu toate acestea, surse REALITATEA TV spun că ar fi, de fapt, audiat în calitate de suspect într-un dosar de ultraj. 

Anul trecut, Cătălin Rădulescu a ajuns în atenția procurorilor după ce a declarat, într-un interviu, că are o armă AKM și că ar trebui să ”ieșim împotriva” protestatarilor din Piața Victoriei cu ”tunurile cu apă”.

"Pentru ce mai se duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi pentru ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franţa, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară şi ei autorizare", spunea Cătălin Rădulescu.

Deputatul a mai precizat că era pregătit să iasă oricând cu mitraliera să tragă. "Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu şi hotărârea mea".

Ulterior, poliţiştii i-au anulat lui Cătălin Rădulescu dreptul de a deţine arme, acesta fiind amendat cu 2.500 de lei. De asemenea, IPJ Argeş a sesizat Parchetul General cu privire la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

PSD, două pierderi: I-a retras sprijinul deputatului ”Mitralieră”. Nu mai are nici purtător de cuvânt

Mai multe articole despre:
Cătălin Rădulescu