MENIU

Deputatul bătăuș ex-AUR s-a înscris într-un alt partid - Anunțul a fost făcut în Parlament

Deputatul Dumitru Focșa

Deputatul Dumitru Focșa​, implicat într-un scandal public după și-a agresat soția, s-a înscris într-un alt partid. Conducerea AUR l-a exclus din partid pe parlamentarul care și-a bătut soția în timpul unui scandal casnic, potrivit unui comunicat al AUR. 

Deputatul Dumitru Viorel Focşa a anunţat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că s-a înscris într-un partid nou, Uniunea Naţiunii Române. El a fost exclus în ianuarie din AUR, după ce şi-a agresat fizic soţia în timpul unui scandal casnic.

„Informez colegii că începând cu 1 martie sunt afiliat unui partid nou de pe senca politică, Uniunea Naţiunii Române”, a anunţat Dumitru-Viorel Focşa.

El a intrat în Parlament pe lista Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR).

Deputatul AUR de Constanţa Dumitru Focşa şi-ar fi agresat soţia pe 5 ianuarie 2023, femeia refuzând să meargă la spital, dar şi să fie emis un ordin de restricţie împotriva soţului său, conform unor surse judiciare. Poliția a transmis că face cercetări în acest caz pentru infracțiunea de violenţă în familie.

Deputatul susține că „incidentul” a fost „generat de soție prin gelozie extremă” și recunoaște că a luat-o „de după gât” și „la ușa dormitorului a mai fost o busculadă și a fost atinsă și de ușa camerei, atunci am văzut că-i sângerează” nasul.

Mai multe articole despre:
aur deputat bataie sotie focsa