MENIU

Deputat PNL: Moțiunea de cenzură contra Guvernului ar putea fi semnată și de parlamentari PSD

"Avem semnale că moţiunea de cenzură a PNL va fi votată şi de o parte din parlamentarii PSD care au curajul să ridice capul", a declarat, duminică, deputatul de Cluj, Adrian Oros, citat de Mediafax.

Mai mult, liberalul susține că s-au purtat discuții individuale cu parlamentari social-democrati nemulţumiţi de Liviu Dragnea şi care îşi dau seama că partidul are o problemă de imagine din cauza problemelor penale ale liderului.

PNL şi USR au depus, vineri, în Parlament, moţiunea de cenzură anunţată de liberali cu titlul “PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”. 

Adrian Oros a mai declarat că preocupările principale ale Guvernului Tudose sunt de a acoperi prin şmecherii fiscale o parte din promisunile electorale şi de a reforma justiţia, astfel încât unii lideri ai coaliţiei PSD – ALDE să scape de dosarele penale.

PNL şi USR au depus, vineri, în Parlament, moţiunea de cenzură anunţată de liberali cu titlul “PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.  a declarat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, afirmând că PNL este pregătit să îşi asume un program de guvernare. Pentru a trece, documentul are nevoie de 233 de voturi.

Mai multe articole despre:
PSD Liviu Dragnea ALDE