MENIU

Dependentă de sex: s-a culcat cu 200 de bărbați după mesaje obraznice primite pe Instagram

<p>Laurie Jade Woodruff</p>
<p>Laurie Jade Woodruff</p>
<p>Laurie Jade Woodruff</p>
<p>Laurie Jade Woodruff</p>
<p>Laurie Jade Woodruff</p>

Un subiect tabu, dar actual: care este efectul real al rețelelor de socializare asupra vieții sexuale, cum Instagram sau Facebook alimentează dependența de sex.

Laurie Jade Woodruff, în vârstă de 30 de ani, a făcut confesiuni șocante în legătură cu dependența sa de sex, dezvăluind că rețele sociale precum Instagram i-au hrănit nevoia de sex fără măsură.

Laurie a mărturisit, într-un interviu acordat The Sun, că aplicațiile precum Instagram acționează ca un drog și i-au hrănit nevoia de a face sex. Tânăra de 30 de ani spune: „Instagram este un loc de joacă plin de ispite. Abia aşteptam să mă culc cu necunoscuţi iar social media a făcut totul înfricoşător de uşor. Nici nu era nevoie să ies în vreun bar din oraş sau să folosesc aplicaţii de dating, pe Instagram reuşeam să găsesc în doar câteva minute un partener de sex", a povestit femeia.

Femeia din Sheffield, UK, spune că s-a culcat cu până la 200 de bărbați pe care i-a cunoscut prin mesajele de pe Instagram, iar la apogeul dependenței ei a făcut sex cu doi sau trei bărbați noi pe săptămână.

Laurie Jade Woodruff, care acum este terapeut calificat, explică: „Sexul a fost pentru mine o rezolvare rapidă. Mă simțeam atât de goală în interior și îmi doream intimitatea, conexiunea, apropierea. Era simplu, mă îmbrăcam într-o vestimentație provocatoare, chiar dacă nu prea îmi plăcea să pozez, și postam fotografiile online. În câteva minute, primeam complimente și mesaje private obraznice de la bărbați pe care nu i-am cunoscut niciodată. Nu puteam să îmi controlez dorinţa. Nu mă săturam, aşa că trebuia să mă întâlnesc cu noi bărbaţi mereu", a explicat femeia.

În prezent tânăra spune că şi-a dat seama la ce riscuri s-a supus întreţinând relaţii sexuale cu necunoscuţi, neștiind aproape nimic despre ei. "Orice s-ar fi putut întâmpla", crede acum britanica.

Femeia a apelat la ajutorul psihologilor și a reuşit să fie singură timp de 6 luni, fără nicio activitate sexuală, iar în prezent are o relaţie serioasă cu partenerul ei.

Mai multe articole despre:
sex instagram Laurie Jade Woodruff