MENIU

Denunțătorul lui Coldea s-a trezit cu conturile blocate în bănci: Sunt o persoană cu risc reputațional pentru că am apărut în mass media

Denunțătorul lui Coldea s-a trezit cu banii blocați în bănci

Omul de afaceri care a denunțat la DNA caracatița lui Florian Coldea face noi dezvăluiri la Realitatea Plus. Cătălin Hideg a susținut în direct la Culisele Statului Paralel că toate băncile din țară i-au blocat conturile pentru că în presă apar articole negative la adresa sa. 

 În plus, Hideg își verifică mâncarea pe care o consumă. Acesta a menționat că nu mai are încredere în Justiție și că a fost sfătuit de casa de avocatură a lui Doru Trăilă să achite mai multe sume restante. 

Anca Alexandrescu: Dumneavoastră in momentul de fata nu mai puteti functiona nici ca persoana fizica, nici compania pentru ca vi se inchid toate conturile la toate bancile. Mi-ati spus că ați încercat să mergeți la alte bănci și ati fost refuzat, ințeleg că explicatia este ca dumneavoastră sunteti o persoană cu risc reputational.

Cătălin Hideg: Pentru faptul că am aparut in mass media si am multe articole negative. 

Elena Udrea, acuzații dure la adresa omului lui Coldea. Șeful penitenciarelor nu o lasă să-și vadă fetița

Omul de afaceri a investit masiv în tehnologie de ultimă generație și dispunea de o aparatură care depista nocivitatea din alimente

Cătălin Hideg: Cele mai mari probleme pe care Dragnea le-a avut a fost din acest motiv. Eu am insistat la dansul sa verificam alimentele care veneau din import. 

La Calugareni am un institut ce cercetari pentru biotehnologii, unde avem echipamente de excepție pentru controlul si analizele fizico- chimice, puteam determina orice compus chimic din legume, din fructe.

Notificarile prin care casa de avocatura a lui Traila solicita companiei Sanimed si lui Catalin Hideg sa platim sumele restante, lucru care mi se pare absolut jignitor. Este clar ca increderea mea in acest complet este acum zero.

Încrengăturile lui Florina Coldea cu șefii USR, pe masa procurorilor DNA