MENIU

Denise Rifai: ”Sunt uluită de tupeul cu care Firea îi sugerează lui Tudose că îl demite”

Denise Rifai: NOI INSTIGĂM la o Românie fără violență, liberă să gândească, să vorbească! 

Jurnalista și moderatoarea Realitatea TV Denise Rifai susține că este uluită de conversațiile de pe Whatsapp dintre Gabriela Firea și Mihai Tudose, în care edilul Capitalei îi sugerează premierului că îl poate demite.

”Doamna primar ne spune că legile țării sunt călcate în picioare. De cine? De domnia sa? A inventa un târg de Crăciun într-o zonă în care nici traficul nu este permis, tocmai pentru a împiedica oamenii care au dreptul să protesteze este uluitor. La fel de ultuitoare sunt și conversațiile de pe WatsApp dintre între primar și Tudose. Sunt uluită de tupeul cu care Firea îi sugerează că îl demite și că poate să fie demis oricând”, susține Denise Rifai.

Totodată, jurnalista mai spune că în aceste momente Liviu Dragnea este aflat la ”anaghie” și că ”lucrurile escaladează stabilitatea sa”.

”Premierul României este cel care i-a transmis că nu este în regulă, nu este util (să facă târgul în Piața Victoriei), premierul a avut o normalitate ieșită din comun. Marea predantă este Firea. Probabil va avea soarta lui Dragnea”, a punctat Denise Rifai.

Mai multe articole despre:
PSD mesaj Dragnea denise rifai Tudose