MENIU

Denise Rifai, revoltată de incompetenţa celor care au anchetat cazul Luizei, victima lui Dincă

Denise Rifai, realizatoarea emisiunii "Legile puterii", a vorbit despre cazul Luizei, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, de la Caracal.

Denise Rifai a fost revoltată de incompetenţa anchetatorilor, în condiţiile în care ei n-au acţionat aşa cum ar fi putut s-o facă: n-au căutat proprietarul Renault-ului Megane pe care-l aveau de pe camerele de pe supraveghere şi al cărui proprietar s-a dovedit a fi Gheorghe Dincă şi nici n-au pus sub urmărire telefonul de pe care familia Luizei a fost anunţată că fata ar fi plecat din ţară.

"Au descoperit un al patrulea telefon. Cu tot cu cartela aferentă. Nu e un telefon oarecare, e chiar cel de pe care a fost sunată familia Luizei. Nu azi, nu ieri, nu săptămâna trecută, ci în urmă cu patru luni. Este absolut inexplicabil cum de imediat după ce familia Luizei a anunțat că a fost sunată pentru a i se spune că fata a ajuns în străinătate și e bine, nu a fost pus sub urmărire acest telefon. Nu a fost căutat. DIICOT Craiova a deschis dosarul pentru trafic de persoane, dar nu a căutat nici mașina presupusă a fi implicată în răpire, nu a considerat că ar fi interesant nici de văzut cine a sunat familia Luizei de pe acest telefon, cui aparține, ce s-a întâmplat cu el. Nimic! Un element esențial în investigație a fost total ignorat.

În schimb, DIICOT a dus familia la poligraf, deci i-au dus pe oameni la detectorul de minciuni, dar să caute telefonul, n-au căutat! L-au găsit acum, ”la o familie” din Caracal. Deci, nu fusese distrus. Exista, întreg, nederanjat, probabil cumpărat din târg, de la Dincă. Deci ce trebuie sa intelegem despre incompetența celor care au ignorat cazul Luiza? Dacă se investiga serios dispariția Luizei, se putea evita uciderea Alexandrei, poate și a altor fete", a spus Denise Rifai.

Ancheta privind tragedia de la Caracal a ajuns și în casa uneia dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă, Luiza Melencu. Miercuri după-amiază, anchetatorii au ridicat din casa familiei Melencu fire de păr, lenjerie intimă și alte haine. Mama Luizei a făcut destăinuiri emoționante la Realitatea TV.

Ce a spus mama Luizei pentru Realitatea TV, AICI.

Mai multe articole despre:
denise rifai revoltată