MENIU

Denise Rifai: NOI INSTIGĂM la o Românie fără violență, liberă să gândească, să vorbească!

Denise Rifai: NOI INSTIGĂM la o Românie fără violență, liberă să gândească, să vorbească! 

Noi instigăm! Nu la huliganism, aruncat pietre, scos bâte, învârtit cuțite, preparat cocktailuri Molotov, incendiat piețe sau la umor, cum fac cei care ne conduc! Noi instigăm la o Românie fără violență, liberă să gândească, să vorbească! Noi instigăm la respectarea Statului de Drept și Instigăm la respectarea regulilor de funcționare în statul român! 

Instigăm la adevăr și nu la hoție în formă continuată, pe care ne-o aplică guvernanții de fix 28 de zile ca să își scape spatele și averile! De asemenea, Instigăm la o țară în care funcționarii și înalții funcționari ai statului român sa răspundă pentru direcționarea banilor publici, indiferent de sumă, și nu acceptăm să legalizeze abuzul în serviciu ca să-și încaseze șpăgile în etape!

Instigăm la o țară fără liste negre cu oameni cenzurați, cum a întocmit ministrul de Interne Carmen Dan. Instigăm la liste cu miniștri și politicieni care trebuie să își cunoască domeniul de activitate și să și faca treaba, nu ca Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea care recunosc că nu se pricep la Justiție și îl scot la bătaie pe "expertul" Florin Iordache!

"Liniște, liniște! Așezați-vă la locurile voastre!!! Mărim alocațiile la copii", era mesajul disperat, țipat de la balcon de către Nicolae Ceaușescu, în fața mulțimii. "Liniște, liniște! Stați acasă!", le șoptește șovăitor ministrul de Interne protestatarilor, de după microfoanele jurnaliștilor. Premierul o completează imediat: "Creștem salariile și împărțim beneficii tuturor categoriilor sociale!". Românii au răspuns în 1989 cu violență. În 2017, românii sunt pașnici și nu răspund instigărilor. Doar strigă un adevăr cât se poate de simplu: "În democrație, hoții stau la pușcarie!" 

Mai multe articole despre:
proteste denise rifai