MENIU

Denise Rifai a luat atitudine: "Doamna Carmen Dan, demisia!"

Denise Rifai

Jurnalista Realitatea TV Denise Rifai a luat atitudine și i-a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan.

Denise Rifai a explicat faptul că ministrul de Interne este plătit din bani publici pentru a asigura ordinea și protecția, ceea ce nu s-a întâmplat la protestul din 10 august, din Piața Victoriei, atunci când jandarmii au lovit violent protestatarii. 

Mai mult, în imaginile difuzate de Realitatea TV, s-a văzut foarte clar cum forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a împrăștia mulțimea, victime căzând inclusiv femeile și copiii.

"Aceasta femeie a pus armele pe poporul acesta, din banii nostri. Doamna de la Interne este platita din banii nostri. Femeia aceasta este platita ca sa ma apere pe mine si ca sa imi asigure mie cadrul legal ca sa pot sa protestez. Asa se intampla intr-o democratie.

Eu recunosc faptul ca doamna este ministru. Recunosc votul legitim, recunosc faptul ca au toata aceasta putere, pozitie. Recunoastem votul si legitimitatea lui. Dar ei trebuie sa asigure Romaniei acest cadru de stat de drept, democratia, unde noi ne putem exprima punctul de vedere.

Punctul meu de vedere, dar si rugamintea mea enorma, este sa plecati acasa, doamna! Dati-va demisia cat mai repede! Pentru ca sunteti un pericol, doamna, pentru securitatea mea ca cetatean, pentru securitatea noastra, a romanilor. Plecati acasa, doamna Carmen Dan, ca ne omorati pe dreptatea noastra. In Romania este democratie, nu este dictatura, doamna ministru. Plecati acasa!", a spus Denise Rifai, la Realitatea TV.

Citește și: Site-ul PSD a fost spart de hackeri. Ce mesaj a apărut

 

 

.