MENIU

Demisie bombă de la Pro TV!

<p>Pro TV</p>

Vedeta s-a despărțit de Pro Tv și a semnat cu ”rivalii” de la Antena 1.

Răzvan Fodor face parte dintre vedetele care vor participa la ”Asia Express” – sezonul 3 – și recunoaște că, inițial, a fost destul de reticent. Dar o astfel de provocare este, totuși, incitantă, chiar dacă va fi vorba despre o experiență solicitantă.

”Am urmărit show-ul anul trecut și m-a prins foarte tare competiția. Când am primit propunerea de a fi concurent, în prima fază am fost destul de reticent, e în mod clar o experiență solicitantă și deloc ușoară. Am aflat apoi traseul… Filipine este o destinație foarte dragă mie, am fost acolo ca turist și sunt curios să o descopăr și din perspectiva concurentului Asia Express”. a  mărturisit Răzvan Fodor.

Se cunoaște cu chef Sorin Bontea încă din copilărie.

În plus, am o vârstă, e posibil ca asta să fie ultima mea călătorie ca backpacker, pentru că apoi o să rămân numai la troler. Cu Sorin Bontea mă cunosc încă de la începuturile lui în televiziune și de atunci s-a legat o prietenie între noi. El e zodia Pești, eu Rac, suntem compatibili și din punctul ăsta de vedere. Ne-am găsit deja și un nume: Reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă’. Sunt reactoarele alea lăsate în conservare de prin 1992.. Eu zic că ni se potrivește numele”, a declarat Răzvan Fodor, conform viva.ro.

Mai multe articole despre:
Răzvan Fodor