MENIU

Demisia lui Carmen Dan, cerută de polițisti. Scrisoare dură: "Nu transformați MAI în bordel!"

Carmen Dan

Scrisoare manifest a unor polițiști, adresată premierului Tudose și ministrului Carmen Dan. OAmenii legii cer încheierea telenovelei politice din jurul M.A.I., și numirea unui profesionist la conducerea instituției. Astfel, polițiștii îi cer în mod direct lui Carmen Dan să își înainteze demisia.

În scrisoarea semnată de polițiști se spune direct: Vă somăm să nu transformați Ministerul de Interne în bordel!

Redăm mai jos documentul intitulat "Manifest pentru dreptate":

,,Domnule Prim-ministru,
Doamnă ministru,
Începem această scurtă scrisoare – manifest prin a vă spune că înțelegem că politica este o curvă [BIP] dar vă somăm să nu transformați Ministerul de Interne în bordel!
Domnule Tudose, arătați că vă interesează mai mult binele public decât jocurile politice meschine și puneți capăt acestei telenovele! Un minister condus de un ministru fără autoritate este ca musca fără cap!
Noi, polițiștii care nu suntem nici violatori, nici nu avem funcții înalte de pe care să ne dăm demisia și nici nu avem un pronume care să facă pereții să tremure purtăm o vină colectivă: aceea de a fi contemporani cu Vlădan, Stan și alți dezaxați. Purtăm această vină pe umeri cu scârbă în speranța că vom reuși să schimbăm ceva. Să începem acum schimbarea și să nu mai lăsăm politicienii să își bată joc de noi. Să începem prin a vă face pe dumneavoastră să înțelegeți că un minister care dă randament poate fi doar un minister condus de profesioniști.
Am reușit, domnule prim-ministru?
Doamna Dan, plecarea domnului Despescu nu va însemna sfârșitul pentru poliție. Nici plecarea domnului Gavriș nu va reprezenta asta. Ei vor pleca în mod sigur! Atunci când va fi timpul! Acum, doamna ministru este... decât... timpul dumneavoastră! Dați o șansă ministerului și anunțați-vă demisia! În orice interval... oral... doriți dumneavoastră!
Semnat
Niște polițiști"

Mai multe articole despre:
carmen dan