MENIU

Delir în propaganda PSD. Care sunt "motivele ascunse" pentru debarcarea lui Dragnea

Marsul diversitatii in Bucuresti

Unul dintre motivele ascunse pentru care se cere acum demisia lui Liviu Dragnea, spune șeful propagandei online a PSD, se referă la dreptul minorităților sexuale de a avea acces la copii, în contextul unui referendum care ar fi deranjat forțe oculte.

Președintele PSD Online, Mircea Drăghici, a scris miercuri, pe Facebook, că „adevăratele motive" din spatele scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt legea offshore, referendumul, care, potrivit acestuia, înseamnă "dreptul minorităților sexuale de a avea acces la copii" și legile justiției, iar schimbarea șefului PSD va duce partidul în opoziție.

„Trei lucruri nu pot fi trecute cu vederea, trei lucruri cu care vor să îngenuncheze România: 1. Gazele pe GRATIS – legea offshore; 2. Dreptul minorităților sexuale de a avea acces la copii – referendumul; 3. Pierderea puterii cătușelor – legile justiției. Acestea sunt adevăratele motive pentru care Liviu Dragnea trebuie executat! Acestea sunt obiectivele celor care atacă, partidul și România, din exterior!", a scris liderul PSD Online, Mircea Drăghici, pe pagina sa de Facebook, potrivit Mediafax.

Acesta spune că îl sprijină „fără rezerve" pe Liviu Dragnea.

Potrivit lui Drăghici, se poate ajunge la crearea unei alte majorități parlamentare care să schimbe legile electorale și cel mai probabil se va ajunge ca primarii să fie aleși în două tururi de scrutin:

"Recunoașteți acest scenariu, aceste obiective? Seamănă izbitor cu cele ale președintelui Johannis! România va pierde singura guvernare de după revoluție care are la baza un program solid de guvernare, cu care, repet, a câștigat votul de încredere a milioane de romani!"

"Ne-a luminat unul, Drăghici. Asistăm la un război între homosexuali (reprimații Stănescu, Firea și Tudose, pesemne) și Dragnea, miza fiind accesul la copii. Unul vrea să fure de la ei, ceilalți să-i adopte", a comentat acid fostul consilier prezidențial Sebastian Lazaroiu pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Mircea Drăghici