MENIU

Accident cu 3 morți din județul Alba, provocat de un șofer BEAT. Declarații șocante ale rudelor: mașina i-a lovit în plin pe tineri - VIDEO

Declarații șocante după tragedia rutieră soldată cu3 morți, care s-a produs noaptea trecută în județul Alba. Șoferul beat i-a lovit în plin pe tinerii care au încercat să traverseze și i-a spulberat, pur si simplu. Unul dintre ei a fost găsit la zeci de metri de locul impactului. Atenție, detalii și declarații cu un puternic impact emoțional.

Cei 3 tineri uciși de un șofer beat făceau parte dintr-un grup de 6 și se întorceau de la o petrece într-un club din Alba Iulia. 

La un moment dat au vrut să meargă la o benzinărie pentru a face cumpărături. Acela a fost momentul fatidic în care au fost loviți în plin de șoferul beat, și aruncați zeci de metri pe drum și câmp, potrivit Alba24.

Mașina șoferului beat s-a oprit la peste 200 de metri de locul accidentului într-un șant.

Cine sunt cei trei tineri uciși în accident

Cei trei tineri decedați sunt Bogdan Stinea un tânăr de 17 ani, Patrick Adrian un tânăr de 25 de ani, și Daniel Doru un tânăr de 18 ani, toți din Sântimbru Fabrică.

 

 

Mașina șoferului beat s-a oprit la peste 200 de metri de locul accidentului într-un șant.

Rudele tinerilor au făcut primele declarații

Cu lacrimi în ochi, rudele tinerilor uciși în accident au făcut primele declarații. Fratele lui Bogdan și tatăl lui Daniel au vorbit cu reporterii alba24.ro.

VIDEO

Tatăl lui Daniel spune că șoferul nu ar fi frânat și nu ar exista urme de frâne și că mașina i-a lovit din plin pe cei trei: ”I-a tăiat ca trenul” a spus acesta.

 

Fratele lui Bogdan spune că tânărul avea o viteza enormă undeva la 200 la oră, la bord.

 

Mai multe articole despre:
3 morti accident alba 2 mai sofer beat sofer drogat