MENIU

Declarații HALUCINANTE ale propagandistului lui Putin: Al Treilea Război Mondial va începe. MESAJUL transmis Occidentului

Vladimir Solovivo, prezentator TV rus/ Captură video

Declarații halucinante vin direct de la propagandistul preferat a lui Vladimir Putin. Prezentatorul rus Vladimir Soloviov a declarat într-o emisiune că Al Treilea Război Mondial este pe cale să înceapă. Acesta a mai spus că Occidentul nu se poate baza la nesfârșit pe bunul-simț al Rusiei de a nu folosi armele nucleare. 

"Am senzația că occidentalii urmăresc emisiunea noastră cu mare interes, în speranța că vor descoperi indicii ascunse despre cum sau când îi vom ataca. Chiar nu înțelegeți că nu mai suntem la câteva secunde de Al Treilea Război Mondial, până și acele secunde s-au scurs. 

Rusia este superioară când vine vorba de armele strategice. Bunul simț înnăscut ne ține să nu le folosim, dar nu puteți conta la nesfârșit pe bunul nostru simț.

Rusia nu este agresorul. Noi acționăm rațional. Faptul că în 30 de ani am reușit să ne transformăm dintr-o țară care aproape că nu a mai existat, într-o țară de care vă e frică și pe care încercați să o destrămați ne demonstrează faptul că avem dreptate", a afirmat prezentatorul TV rus. 

Mai multe articole despre: