MENIU

Declarație surprinzătoare! O membră a echipei filmului Rust îi dă în judecată pe Alec Baldwin și pe alți producători

Alec Baldwin la scurt timp după ce a împușcat o producatoare la filmările RUST

O membră a echipei care lucra la filmul Rust luna trecută a spus într-o plângere penală că scenariul nu prevedea niciun foc de armă în acel moment al filmului, relatează Reuters, citând Hollywood Reporter. 

Supervizoarea de scenariu, Mamie Mitchell, îi dă în judecată pe Baldwin și pe alți regizori. 

Mamie Mitchell, supervizor de scenariu, acuză că a fost rănită și ea de o armă cu care s-a tras la câțiva metri de ea.

Ce este mai remarcabil la noua plângere a lui Mitchell depusă la Curtea Superioară din L.A. este că, potrivit acesteia, scenariul nu presupunea vreun foc de armă în acel moment. 

Nu era nimic în scenariu despre pistolul care a fost descărcat de inculpatul BALDWIN sau de către orice altă persoană”, spune aceasta. 

Ea mai adaugă, în plângerea depusă de ea, că împotriva protocoalelor de siguranță de bază, ea nu a fost în niciun moment informată că vă fi descărcată o armă.

Ea îl învinovățește pe Baldwin pentru că nu a verificat dacă arma era încărcată și, după ce acesta tras, ea spune că a auzit un zgomot puternic în urechi și că s-a temut pentru viața ei. Incidentul a dus la moartea regizoarei Halyna Hutchins, iar regizorul Joel Souza a fost rănit.

\"\"Dl Baldwin nu se poate ascunde în spatele regizorului adjunct pentru a încerca să scuze faptul că nu a verificat el însuși arma\"\", a mai spus ea.

Mamie Mitchell este și cea care a sunat la 911 imediat după incident.

Mai multe articole despre:
film stiri actori tragedie accident ucidere