MENIU

Declaraţie SURPRINZĂTOARE a ministrului de Finanţe: NU AVEM BANI fără acciza pe benzină

<p>Ioana Petrescu</p>

Ministrul de Finanţe, IOANA PETRESCU, a declarat că acciza pe carburant care va intra în vigoare de săptămâna viitoare este necesară la buget pentru a acoperi cheltuielile. "Deja avem o lipsă de 670 milioane de lei", a spus ministrul IOANA PETRESCU.

IOANA PETRESCU "Aceasta acciza este necesară la buget pentru a acoperi cheltuielile. Deja avem o lipsă de 670 milioane de lei, iar eu când fac acel calcul dacă se poate face neimpozitarea profitului reinvestit sau reducerea CAS, eu mai trebuie să pun undeva, acolo, că mai trebuie să scot 670 de milioane", a declarat Ioana Petrescu în cadrul unui interviu acordat Hotnews.ro.

IOANA PETRESCU a precizat că nu există nici măcar cea mai mică şansă pentru ca acciza suplimentară pe carburanţi să nu intre în vigoare.

IOANA PETRESCU De la 1 aprilie prețul carburanților comercializați pe piața locală va fi mai mare cu cel puţin 41 de bani, scumpire cauzată de majorarea accizei cu 7 eurocenți/litru. Măsura va duce la un VAL de SCUMPIRI în întreaga economie.

Mai multe articole despre:
null