MENIU

Decizie șocantă în dosarul interlopului care a bătut o salvamontistă! Victimele, puse la plată

Salvamontista si Palesica

Toate cele trei victime ale interlopului Sorin Palesică, snopite în bătaie la începutul lunii februarie într-un bar din Straja, şi-au retras plângerile. Palesică a fost pus în libertate, iar Miruna Inel şi ceilalţi doi hunedoreni care au depus plângeri penale vor plăti cheltuieli judiciare. Toate cele trei victime ale interlopului Sorin Palesică, snopite în bătaie la începutul lunii februarie într-un bar din Straja, şi-au retras plângerile. Palesică a fost pus în libertate, iar Miruna Inel şi ceilalţi doi hunedoreni care au depus plângeri penale vor plăti cheltuieli judiciare. Citeste mai mult: adev.ro/o5isv8

Judecătoria Petroşani a pronunţat sentinţa în dosarul în care Sorin Palesică a fost arestat preventiv pentru scandalul pe care l-a provocat în staţiunea Straja, când, de faţă cu un jandarm montan, a snopit în bătaie trei tineri, scrie Adevărul.

„Instanţa încetează procesul penal împotriva inculpatului Sorin Palesică, pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe. Dispune punerea de îndată a acestuia în libertate. Constată că inculpatul, aflat în Penitenciarul Aiud, a fost reţinut în perioada 7 februarie - 12 aprilie”, a informat Judecătoria Petroşani.
 
Instanţa a obligat cele trei părţi vătămate la plata cheltuielilor judiciare de 285 de lei, de către Lucian Clondireanu, şi a câte 350 de lei, de căter Miruna Inel şi Cornel Toma Dinu.

Procesul în care Sorin Palesică era acuzat că a lovit o salvamontistă în staţiunea Straja a fost încheiat de Judecătoria Petroşani, după ce tânăra şi celelalte părţi vătămate şi-au retras plângerea penală prealabilă.
 
Bărbatul, aflat în arest preventiv, a fost pus în libertate. 
 
Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Petroşani, Cristina Iuliana Curuia, a declarat că instanţa a încetat procesul penal în care Sorin Palesică era judecat pentru loviri şi alte violenţe, după ce a bătut o salvamontistă într-un bar din staţiunea Straja. 
 
Potrivit sursei citate, instanţa a dispus ca Sorin Palesică, aflat în arest preventiv, să fie pus în libertate de îndată. 

Salvamontista Miruna Inel a fost agresată, într-un bar din Straja, în luna februarie, de interlopul recidivist Sorin Constantin Palesică, în prezenţa unui jandarm montan aflat în timpul liber, care nu a intervenit în apărarea fetei. 
Mai multe articole despre:
victime salvamontista