MENIU

Decizie istorică a unei reţele TV britanice: întrerupe emisia pe toate posturile

Reţeaua de televiziune britanică ITV îşi va întrerupe emisia pentru prima dată în trei decenii, timp de o oră, pe 27 august, pentru a promova evenimentul ”I Am Team GB”, care are scopul de a încuraja telespectatorii să facă sport, informează The Guardian.

ITV va opri emisia pe toate posturile, începând de la ora locală 09.30, difuzând mesajul: ”Noi am plecat să alergăm - de ce nu vă alăturaţi?”.

Iniţiativa ITV face parte din evenimentul ”I Am Team GB”, care este organizat de reţeaua de televiziune împreună cu Loteria Naţională, ca parte din festivităţile dedicate întoarcerii sportivilor care au participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, scrie news.ro.

Între sportivii care participă la eveniment se numără şi atletul Greg Rutherford, care a câştigat o medalie de aur la Jocurile Olimpice din Londra 2012 şi o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

”Nu trebuie să fii campion olimpic ca să faci parte din Team GB. Se vor desfăşura mii de evenimente gratuite şi distractive în ţară. Implică-te şi fii parte din Team GB”, a spus atletul.

Pe platoul de filmare a serialului ”Coronation Street” se vor desfăşura activităţi precum badminton, tenis de masă şi escaladă, în timp ce platoul pentru ”Emmerdale” va găzdui un duatlon.

Alte locuri în care se vor desfăşura activităţi în cadrul ”I Am Team GB” includ Copper Box Arena din Londra şi Hope Cove din comitatul Devon.

Marea Britanie ocupă locul doi în clasamentul pe medalii al Jocurilor Olmpice de la Rio de Janeiro, după 12 zile de întreceri, cu un total de 50 de medalii, dintre care 19 de aur, 19 de argint şi 12 de bronz.

Mai multe articole despre:
0 alergat ITV reţea tv i am team GB