MENIU

Decizia FARA PRECEDENT luata de Samsung in privinta telefonului GALAXY S5

Samsung Galaxy S5

Samsung va rechema in service mai multe telefoane din noua generatie Galaxy S5 in urma unei probleme la camera foto/video. Anuntul vine dupa ce mai multi utilizatori au sesizat eroarea care afecteaza telefonul.

Potrivit GadgetReport.ro, clientii retelei de telefonie Verizon din SUA s-au plans ca, in momentul in care vor sa foloseasca camera foto a smartphone-ului Galaxy S5, aceasta nu se deschide, aratand mesajul “Warning: Camera Failed”.

 Problema a fost sesizata de Verizon catre Samsung care a declansat o investigatie. Iar concluziile arata ca, intr-adevar, este vorba de o eroare de soft.

 “Am descoperit ca problema a aparut la un numar foarte limitat de telefoane din primele Galaxy S5 produse”, a anuntat concernul sud-coreean intr-o declaratie oficiala.

 “Aceasta este cauzata de complicatiile in accesarea ROM (Read Only Memory), componenta care inmagazineaza informatiile pentru operarea camerei”, a mai precizat Samsung.

 Pentru Samsung este a doua problema cu noul smartphone dupa ce mai multi clienti s-au plans pe internet ca nu pot folosi senzorul de amprenta de pe noul telefon.

 Ce alte decizii a luat Samsung in privinta telefoanelor Galaxy S5 aflati de pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
eroare probleme cameră foto samsung galaxy s5