MENIU

De râsul lumii! Aeroport internațional fără curățenie și pază

Aeroportul Otopeni va deveni aeroport regional, iar Băneasa - aeroport business

Aeroportul Otopeni a rămas de astăzi fără servicii de curăţenie şi de pază. Contractul cu firma Romprest a expirat, după un adevărat monopol, care a durat 17 ani.

 ”Având în vedere că serviciile de curăţenie şi salubritate din aeroport au fost, de-a lungul timpului, criticate de pasageri, transformându-se într-unul dintre punctele vulnerabile ale Aeroportului Henri Coandă, managementul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti a decis ca noile contracte să fie guvernate conform unor reguli de eficienţă şi să instituie o serie de criterii stricte de verificare a activităţilor de curăţenie, pe care firma câştigătoare trebuie să le respecte”, se arată în răspunsul trimis de CNAB.

Pentru a eficientiza cheltuielile şi a respecta standardele de calitate, începând de joi, 1 februarie, până la intrarea în vigoare a noului contract, o parte dintre angajaţii Aeroporturi Bucureşti se vor implica voluntar, pentru o scurtă perioadă, în efectuarea de servicii de curăţenie, a anunţat compania.

În plus, CNAB a publicat miercuri un anunţ prin care organizează, în regim de urgenţă, 91 de femei de serviciu pentru o perioadă determinată de 30 de zile. Cerinţele de participare la selecţie sunt studii generale şi o experienţă similară în ultimii doi ani în activitatea de curăţenie.

Mai multe articole despre:
pază scandal curăţenie aeroportul Otopeni