MENIU

De pe câmp, în inimile internauților: cum a cucerit un tânăr tractorist internetul cu talentul său

Un tânăr tractorist face valuri pe rețele de socializare. Foto: Captură YouTube

Un tânăr în vârstă de 16 ani a lăsat cluburile pentru lucrul pe câmp cu tractorul. Teofan Sasca, adolescentul din satul Ghireni, a vrut ca toată lumea să știe cu ce se ocupă și și-a deschis un canal de Youtube. La cinci ani de la primul videoclip, băiatul a ajuns în top și continuă să se mândrească cu pasiunea lui și pe alte rețele sociale. 

Sunt doar câteva dintre filmulețele postate de Teofan, tânărul de 16 ani din satul Ghireni, din Botoșani. Băiatul este la curent cu ultimele noutăți în domeniul agriculturii și cu tot ce ține de arat, semănat sau pășunat.

NASA trimite pentru prima oară după 50 de ani o misiune pe Lună

Teofan este, în prezent, elev la Liceul teologic Sfântul Gheorghe din Botoșani, dar în fiecare zi își face timp pentru cea mai mare pasiune a lui, agricultura. Weekendurile sunt pline de activități, dar băiatul nu lasă nici cartea deoparte. Începutul zilei de duminică este, de altfel, dedicat slujbei.

Cea mai mare dorință a tânărului este ca tot mai mulți români să se apuce de agricultură. Teofan e încurajat de faptul că are deja peste 12.000 de urmăritori pe reţelele de socializare. 

Detalii bombă din dosarul de ultraj al fostului ginere al lui Becali. „Nu știți cu cine v-ați pus! Un trabuc d-ăsta costă cât unul dintre voi”

Mai multe articole despre:
tractor tractorist agricultura