MENIU

De la 8 ani a muncit și a avut grijă de mama lui paralizată. Într-o zi, cineva a sunat la ușă..

Un tânăr care a avut tot timpul grijă de mama lui bolnavă, de la o vârstă foarte mică, a avut în cele din urmă parte de răsplata cuvenită. 

Vladislav nu s-a lăsat învins de greutățile vieții. El nu doar că e a reușit să supraviețuiască, ci a și salvat întreaga sa familie.

Copilul aducea apă, tăia lemne, prepara mâncare, îngrijea de mama sa paralizată pe jumătate… Între timp cei din jur nici nu aveau habar că așa ceva se petrece sub nasul lor.

Istoria familiei Kudriașov din regiunea Perm (Rusia) este pe cât de banală, pe atât de incredibilă. E banală pentru că, la fel ca în multe cazuri în ziua de azi, patima beției a tatălui a dus la divorț și la atac vascular cerebral suferit de mama.

O poveste obișnuită a unei familii: dragoste, copil, alcool, despărțire. Dar această situație a căpătat și o altă întorsătură prin boala mamei și responsabilitatea pe care și-a asumat-o în mod neașteptat copilul.

Băiatul a reușit nu doar să supraviețuiască în acest condiții extrem de dificile, ci chiar să-și salveze familia.

Abia după alți 8 ani, când băiatul a împlinit deja 16, istoria vieții sale a devenit cunoscută publicului larg.

Mai întâi istoria sa uimitoare a fost publicată în ziarele regionale, apoi a fost făcut și un film documentar. Mulțumită acestor lucruri, ei au primit în dar un apartament într-un bloc foarte bun, iar mamei lui Vladislav i s-a oferit o diagnosticare complexă și o cură de reabilitare eficientă.

Însuși băiatul a absolvit cu succes școala și acum studiază meseria de sudor într-un colegiu local.

sursa

Mai multe articole despre:
Rusia AVC atac vascular cerebral