MENIU

De la 120 de kilograme a ajuns să câştige un concurs de frumuseţe! Cum arată acum în costum de baie

O femeie din Statele Unite ale Americii a decis să-şi schimbe viaţa şi a reuşit să slăbească peste 60 de kilograme într-un singur an. Apoi a participat la un concurs de costume de baie, pe care l-a şi câştigat.

Conner Rensch, din Nebraska, cântărea 120 de kilograme, dar a reuşit să dea jos, într-un singur an, jumătate din greutate. Tânăra de 26 de ani a reuşit să dea jos surplusul de grăsime cu ajutorul unui antrenor personal şi a unui program dur de fitness.

După mai bine de un an, tânăra cântărea mai puţin de 60 de kilograme şi a devenit foarte populară în mediul online. A participat şi la un concurs de costume de baie, World Beauty Fitness And Fashion, pe care l-a şi câştigat.

"Mi-a fost foarte greu să îmi expun povestea. Mă îngrozea ideea de a publica pe internet poze cu mine, mai ales să apar în costum de baie. Însă când am slăbit, am învăţat că pot să fac orice îmi pun în minte", a povestit Conner, potrivit Dailymail.

Tânăra a mai povestit că este mândră de urmele rămase pe corp, deoarece acestea îi spun povestea vieţii ei şi nu evită să le facă vizibili ori de câte ori are ocazia.

Mai multe articole despre:
dietă greutate kilograme exerciţii