MENIU

De fiecare dată când plecați de acasă lăsați afară o linguriță de zahăr. Rezultatul e fantastic

Nu e neapărat să trăiești în pădure pentru a respecta natura. Din fericire există câteva lucruri simple pe care le poate face oricine pentru bunăstarea mediului.

David Attenborough a luptat toată viața pentru mediul înconjurător. Zoologul britanic este autorul multor cărți și emisiuni TV și vrea să transmită un mesaj foarte important fiecărui om:

“Dacă albinele vor dispărea, omenirea va mai supraviețui 4 ani. Cel mult”.

Sigur David Attenborough nu este primul om care vorbește despre asta, dar mesajul său amintește încă o dată despre această problemă care trebuie tratată cu seriozitate maximă.

David Attenborough vine cu o soluție simplă: luați o linguriță de zahăr, adăugați puțină apă și lăsați-o în curte, grădină sau pur și simplu la balcon! În acest fel veți contribui la salvarea vieții pe pământ!

Zoologul afirmă:

“Albinele pot să obosească și să nu mai aibă energie pentru a ajunge la stup, ceea ce poate duce la o moarte lipsită de sens.

Dacă observați o albină sleită de puteri, cea mai simplă soluție este zahăr cu apă! Acest amestec va avea efect energizant asupra insectei epuizate.

Pur și simplu amestecați 2 linguri de zahăr și 1 lingură de apă și puneți amestecul în curte. Și recomandați-le tuturor rudelor, prietenilor și vecinilor să procedeze la fel”.

sursa

Mai multe articole despre:
albine zahăr David Attenborough