MENIU

De ce ţipă femeile atunci când fac sex? Răspunsul te va uimi

Femeile comunică în general mai mult decât bărbaţii, în toate modurile posibile. Când vine vorba de sex, nu toate ţipă, însă sunt mai vocale, altfel decât în mod normal. Află de ce se întâmplă acest lucru!

Oamenii de ştiinţă au dat şi un nume sunetelor pe care le scoate femeia în timpul sexului: Vocalizare în timpul copulării, şi chiar au efectuat mai multe studii pentru a afla de ce o femeie geme tare sau chiar ţipă în timpul actului sexual. Sunetele pot fi gamete, ţipete, vorbe obscene, murdare sau doar respiraţie profundă, gălăgioasă, în urechea partenerului.

Cele mai multe femei sunt mult mai expresive decât bărbaţii în timpul actului sexual. Cercetătorii au făcut un studiu pentru a afla care este motivul acestui lucru.

Oamenii de ştiinţă au făcut mai multe studii pentru a afla de ce o femeie geme tare sau chiar ţipă în timpul actului sexual. Un prim motiv pe care l-au descoperit cercetătorii este pentru a-şi excita partenerul de viaţă.

Mai mult, femeile ţipă mult mai tare atunci când partenerul ajunge la orgasm şi mult mai încet atunci când ele ajung în punctul maxim de plăcere, conform spynews.ro.

Un alt motiv pentru care în general femeile ţipă mai tare decât bărbaţii este pentru stima de sine a partenerului. De altfel, dacă există probleme în relaţia de cuplu, iar partenerul de viaţă şi-a pierdut încrederea în sine, atunci femeia are tendinţa de a ţipa mult mai tare pentru a-l face să se simtă mai bine şi mai sigur pe forţele proprii.

Ultimul motiv este pentru a mima un orgasm. Atunci când o femeie nu ajunge în punctul maxim de excitare, preferă să mimeze, însă de multe ori ajunge să geamă mult mai puternic decât de obicei pentru a se asigura că partenerul de viaţă nu îşi dă seama.

Mai multe articole despre:
femei sex de ce tipa femeile cand fac sex